Dual SIM telefony

N9770

N9770 je špičkový dual sim mobilní telefon s 5 palcovou úhlopříčkou od výrobce Star. Díky velikosti displeje ho lze zařadit již mezi tablety. Velkou předností je možnost využívat 2 sim karty (není podmínkou) najednou. Zařízení tak kombinuje 2 telefony v sobě, ale také nahradí další zařízení v podobě tablet PC.

Dual sim v tomto Android telefon tabletu pracuje tak, že obě sim karty jsou na příjmu zároveň. N9770 podporuje také nejrychlejší 3G data a v případě, že jsou využívána, obě telefonní čísla jsou stále dostupná.

Jedná se o zařízení se špičkovým výkonem, o který se stará procesor MTK6577. Jde o dvoujádrový procesor Cortex A9 se samostatným grafickým akcelerátorem. Výkonově je na tom tento dual sim Android jako běžně dostupné telefony za ceny v cenové relaci přes 10 tisíc Kč. Výkonný procesor doplňuje rychlá paměť RAM o velikosti 512 MB. Velikost ROM je 4 GB. Úložný prostor je možné rozšířit pomocí micro SD(HC) paměťové karty o velikosti až 32 GB.

Dual sim si nevede špatně ani po multimediální stránce, kde největším lákadlem je 8 MPx fotoaparát. Dále nechybí možnost se připojit k internetu pomocí WiFi nebo využít tento dual sim jako klasickou GPS navigaci.

N9770 pracuje s operačním systémem Android ve verzi 4.0.3 ICS s českým menu. OS Android má přístup na Obchod Play. Uživateli umožňuje být v kontaktu s přáteli přes sociální sítě. Podporuje videohovory a instalaci jakéhokoliv typu Android aplikace.

Star N9770 dual sim obsahuje v balení stylové kožené pouzdro, které chrání před poškozením.

· Android 4.0.3 v kompletním českém jazyce

· Dual sim
· Dual core (2 jádra + samostatný grafický akcelerátor)
· Podpora 3G sítí
· 8 Mpx fotoaparát s autofocusem
· Obě sim aktivní i při datových přenosech
· GPS navigace
· 5 palcový kapacitní displej
· 512 MB RAM & 4 GB ROM
· 3200 mAh baterie
· Poměr cena/výkon

Obsah balení:
· telefon tablet N9770
· nabíječka
· USB kabel
· sluchátka
· kožené pouzdro
· 2x baterie


Android dual SIM